WordPress-ekspertise

wordpress

WordPress var opprinnelig et bloggverktøy, men er senere videreforedlet av utviklere over hele verden til å bli et publiseringssystem som kan brukes til nær sagt alle nettsider, store eller små. Nettopp de uendelige mulighetene gjør det noen ganger vanskelig å finne frem i jungelen, for hva passer egentlig for deg?

Vi har mange års erfaring med å bruke wordpress som publiseringsverktøy for helt ulike kundegrupper. I prosessen med å utvikle nye nettsider begynner vi i midlertid ikke med å lete etter templates, men vi jobber med å finne ut hva kundene skal si, til hvem og til slutt finner vi ut hvordan. For noen kunder er kanskje ikke wordpress løsningen likevel, vi kan gjerne tilpasse eksisterende systemer også, men for de fleste har vi som regel funnet maler som utgangspunkt til videre tilpasning eller så bygger vi løsningen fra bunn av.

Nettopp tilpasninger er viktig! Kundenes vidt forskjellige behov fordrer stor kunnskap i alle tilleggene man kan legge til i de eksisterende malene, og her har vi vår styrke. Vi leter og finner, tilrettelegger og integrerer – og glemmer ikke at kundene skal ha sitt personlig uttrykk i form og farge.

Fordi vi jobber tett sammen, designer og programmerer, kan også kundene få følge med på utviklingen av siden. Fra interaksjonsdesignet er skisset opp og vi har blitt enig om grunnoppsettet kan vi starte med design og implementering av innhold parallet. Dette opplever vi som en kostnadseffektiv og dynamisk måte å jobbe på.

De fleste wordpressmaler tilfredstiller også langt på vei de offisielle kravene til universell utforming, vi trenger derfor ingen fordyrende prosess for å tilrettelegge for dette.


Under er et knippe nettsteder vi har jobbet sammen på, og produsert i wordpress:

Vulkanarena

Mathallen Oslo

Museumsforbundet

TONO

Mosenteret, Nittedal

Kilden Senter, Fana

Kremmergaarden, Ålesund

Valentinlyst, Trondheim

Byåsen, Trondheim

Spellemann.no

Sørlandschips

Trav24.no

IFPI.no

Møller Eiendom

Møller Medvind Arena

FysioRettHjem

Se mere av våre nettsider her