SKILLS

Dette er noe av det vi kan

Digitale løsninger

Komplette nettløsninger fra A til Å, facebook-kampanjer eller nettannonsering; vi gjør hele prosessen selv, fra strategi til ferdig lansering. Anette planlegger og designer, Morten integrerer og programmerer. Vi jobber tett sammen i hele prosessen, og ønsker også et nært samarbeid med oppdragsgiver – da vet vi resultatet blir best!

Print og reklame

Vi utvikler profileringsdesign eller forholder oss til eksisterende materiell og videreføre dette i daglig reklameproduksjon. Trenger du magasindesign, årsrapporter, messestands, flyers og folders? Vi tilbyr trygg og stødig hånd fra idé til ferdig produkt.

Gode råd på veien

Strategi, rådgiving, optimalisering…. Kjær hjelp har mange navn! Vi tror på tett samarbeid og tilrettelagte råd og løsninger for akkurat ditt behov. Snakk med oss om det du lurer på – vi ønsker tett samarbeid med våre kunder slik at vi på begge sider av bordet kjenner både markedet og veien til målet!

historien

Hvor det startet

Erfaring og bakgrunn

Strand & Lund er et nytt byrå med oppstart i januar 2015, men vi som jobber her har mange års erfaring fra reklamebransjen og har jobbet med mange store og små norske annonsører de siste 20 årene.

Strand & Lund – versjon 2.0

Navnet Strand & Lund lyder sikkert kjent for de som har levd i reklamebransjen en stund! Hva slags frekkaser er vi som bruker navnet på nytt?

WordPress-ekspertise

Hvem som helst kan sette opp en nettside i wordpress. Det finnes tusenvis av ferdige maler klare til bruk – hvorfor i all verden trenger man noen til å hjelpe seg da?